Gata cu șprițul! Principalul partid de Opoziție a întrat în rolul de nevasta suparata ca își prinde bărbatul mereu în birtul satului. Pagina de socializare a PSD a devenit o condica foarte precisa a întâlnirilor politice liberale, la care se consuma alcool potrivit social democratilor. Ultima scăpare ar fi avut loc în 24 iulie la Vila Florica din Ștefănești, Argeș, imobil care adăpostește Muzeul National Bratianu. Potrivit legii, activitățile politice sunt interzise, dar PSD susține ca după o ședință de partid a urmat și un moment de relaxare bahic și vine cu o poza din parcare și mesajul prin care liberalii au fost convocați la ședință.
Social democrații iisi exprima consternare și revolta în fața incalcarilor repetate ale normelor de distanțare fizica exact în județul focar de coronavirus, unde 13 localități stau cub securea carantinarii.
Poate în județul Argeș se prinde doar Radio Moscova, post la care liderii de opinie susțin ca alcoolul rămâne cel mai bun tratament împotriva infecțiilor și virușilor!!!

Articolul precedentPreședintele PSD îl someaza pe premier sa spună dacă se pot organiza alegerile locale
Articolul următorDelir total la USR! Au spus pe față că vor să câștige alegerile îndemnând simpatizanții lor să facă ilegalități