Mesaje politice de maximă importanță lansate de președintele PSD la Congresul UDMR. În discursul susținut în fața delegaților maghiari, Marcel Ciolacu, a arătat că, în ciuda diferențelor de limbă, PSD și UDMR au în comun valorile creștine și forță politică data de aleșii locali și de comunitățile locale. Întotdeauna am avut cu toate minoritățile un dioalog corect. În primul rând cu minoritatea maghiară am avut valori comune care țin de credința în Dumnezeu, de familie și de identitate și asta ne unește mai mult decât orice doctrină sau discurs politic”, a declarat Ciolacu. 
Întotdeauna am avut cu toate minoritățile un dioalog corect. În primul rând cu minoritatea maghiară am avut valori comune care țin de credința în Dumnezeu, de familie și de identitate și asta ne unește mai mult decât orice doctrină sau discurs politic”, a declarat Ciolacu. ” Intotdeauna am avut cu toate minoritățile un dioalog corect. În primul rând cu minoritatea maghiară am avut valori comune care țin de credința în Dumnezeu, de familie și de identitate și asta ne unește mai mult decât orice doctrină sau discurs politic”, a declarat Ciolacu.
Președintele PSD a lăudat atitudinea corectă a reprezentanților UDMR în relațiile politice și și-a declarat încrederea că ministrul Cseke Attila va gestiona corespunzător derularea PNDL3. 
Din discursul liderului social democrat nu au lipsit criticile, dar ele au vizat lașitatea reprezentanților USRPLUS, care au fugit de la guvernare. 
“USR ca partid de guvernare avea datoria să vegheze ca legea să fie respectată, iar cine o încalcă să plătească. Fuga de răspundere însemnă doar mai multă sărăcie și subdezvoltare pentru milooanele de cetățeni, iar acest lucru este indmisibil”, a declarat Marcel Ciolacu.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentMarcel Ciolacu, aplaudat la scena deschisă de delegații UDMR
Articolul următorEfectele politice ale Covid19 la 5000 de participanți