Sa vă fie rușine! Le spune cu năduf Marcel Ciolacu guvernanților după ce ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a fost surprins fără mască la o șuetă în Palatul Parlamentului. Președintele PSD este revoltat de dubla măsură aplicată de Guvernul PNL – USRPLUS, oamenii obișnuiți amendați și supuși unor restricții severe și aleșii, liberali și reziști pentru care pandemia nu impune nicio regulă. Pe de alta parte, românii bănuiți de guvernanți de toate relele pământului își așteaptă înghesuiți rândul la vaccinare, campanie desfășurată sub semnul haosului și neputinței Guvernului Cîțu, după cum se arată într-o postare pe pagina de socializare a social democraților.
Menționăm ca ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a fost surprins luni, pe holurile Parlamentului, în nenumărate ipostaze și fotografiat fără mască și angajat în discuții față în față la mică distanțâ de interlocutor, atitudine revoltătoare care arata ca nici măcar cei care fac regulile restrictive nu cred în ele și nu le respectă.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentCiolacu nu ia în serios propunerea lui Florin Cîțu de a se consulta cu specialiștii PSD
Articolul următorFosta conducere ROMPREST, comportament de tip MAFIOT. INTERLOPII au intrat cu mașina în grupul jurnaliștilor