Birourile Permanente reunite ale Senatului și Camerei Deputaților au decis înscrierea pe ordinea de zi a plenului a inițiativei legislative a PSD privind înființarea unei comisii de anchetă referitoare la creșterea prețului la gaze și energie electrică. Parlamentul funcționează și parlamentarii social democrați se ocupa de problemele românilor. Senatorii și deputații PSD vor sa fie analizata activitatea Ministerului Energiei, Agenției Naționale pentru Protecția Consumatorilor, Agenției Naționale de Reglementare în Energie și a Consiliului Concurenței. De asemenea, PSD dorește să se evalueze posibilitatea introducerii pe o perioadă limitată a unor preturi reglementate 0entru consumatorii casnici și IMM-uri.
În alta ordine de idei, parlamentarii PSD au depus in Parlament amendamentele în scris la Legea consumatorului vulnerabil.
In vreme ce Coaliția se comportă ca un balaur cu două capete care se devorează între ele, PSD vrea să arate o atitudine diametral opusă , conectată la agenda publică și la îndeplinirea conștiincioasă a ate responsabilităților politice.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentLudovic Orban, invitat la o ediție specială Legile Puterii cu Alexandra Păcuraru, Laurențiu Botin și Dorin Iacob
Articolul următorPSD propune creșterea salariului minim brut de la 2300 la 2500 de lei