PSD pregătește revolte în stradă, chiar dacă Puterea împiedică protestele sociale folosindu-se de pandemie. Marcel Ciolacu ia în calcul să organizeze un concert la Palatul Cotroceni. Invitat în emisiune lui Victor Ciutacu, președintele PSD a arătat că guvernarea PNL – USRPLUS – UDMR este o batjocură la adresa românilor și partidul său caută cele mai potrivite forme de protest. PSD reclamă limitarea drepturilor fundamentale de către actuala Putere. Numărul participanților la un miting de protest este limitat la 500 de participanți, în vreme ce la un concert pot participa 75 000 de oameni.
“Direct la Palatul Cotroceni”, a anunțat președintele PSD ținta principală a revoltelor pregătite de PSD care a constatat un eșec  pe linie al guvernării PNL – USR:  “BNR a anunțat credite restante de un miliard de euro, s-a liberalizat prețul energiei electrice fără nicio protecție socială, în condițiile în care au restanțe la plată 500 000 de români, în pericol de debranșare. În constructii sunt scumpiri cu 38%, la produsele industriale cu 26%. În fiecare zi aflăm că se mai scumpește ceva. Toate într-un moment în care România are o datorie externă cum nu a avut niciodată, care îngheață veniturile românilor”, a arătat președintele PSD potrivit căruia nimic nu este logic în ce face actuala guvernare.  De ce s-a rupt testarea de vacccinare, s-a întrebat Marcel Ciolacu și a lansat ipoteza comisionului la achiziție. Se fură, acuză PSD și Marcel Ciolacu a arătat că protestul parlamentarilor social democrați în fața DNA față de ne anchetarea afacerilor dubioase din guvernările Orban și Cîțu..

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentPSD nu – i mai vrea pe liberali la guvernare în nicio variantă
Articolul următorCulisele Statului paralel. România, furată ca în codru. Cum s-a ajuns la dezastrul de la Termocentrala Mintia