PSD este împotriva prelungirii stării de alerta. Poziția PSD era previzibila încă de ieri când președintele partidului, Marcel Ciolacu, a anunțat: “Să terminam cu Klaustrofobia!” Jocul de cuvinte cu trimitere la șeful statului era un răspuns la propunerea de prelungire formulata de ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, căruia Marcel Ciolacu i a răspuns ca “PSD nu mai este dispus sa înghită balivernele liberale”, iar guvernul nu mai are legitimitatea de a impune restricții după episodul scandalos de la aniversarea premierului.
Într un comunicat de presa al partidului, PSD arata ca președintele Klaus Iohannis da dovada de iresponsabilitate și avansează tot felul de propuneri fără sa le însoțească de un raport și recomandări din partea specialiștilor epidemiologi.
Angajarea clientelei politice, achiziții pentru firmele de partid și afaceri cu măști din care nu a ajuns nici una la persoanele nevoiașe sunt activitățile care “se petrec la umbra stării de alerta”, dar PSD critica și absenta soluțiilor guvernamentale la falimentele și șomajul în creștere.

Articolul precedent100% TU DECIZI! Cătălin Cherecheș: primarul, mama și donația de 1,5 milioane de euro
Articolul următorMarcel Ciolacu: Parlamentul va găsi soluții financiare pentru administrațiile locale!