Referitor la presupusul plagiat al ministrului Sorin Cîmpeanu, care a preluat într-un curs articole ale altor profesori, Bogdan-Radu Bălănişcu,  secretar de stat la Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor din partea PSD susține că e treaba liberalilor dacă-l remaniază.

”Ideea este de principiu, plagiatul este plagiat şi punct şi nu trebuie tolerat din acest punct de vedere şi cu atât mai mult persoanele politice care deţin poziţii publice şi importante la nivel naţional şi local ar trebui să fie şi mai responsabile din punctul acesta de de vedere. Raportat la dacă PSD decide sau nu să îi retragă sprijinul politic, este o chestiune de bucătărie internă a celor de la PNL”, a spus Bogdan-Radu Bălănişcu, secretar de stat la Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor.

Reprezentantul PSD a arătat că problema plagiatului ministrului Educaţiei şi o posibilă decizie de remaniere a acestui ministru ”este o decizie internă a celor de la PNL ce fac, după ce se termină ancheta respectivă”.

Articolul precedentMarcel Ciolacu și Nicolae Ciucă s-au dus împreună la funeraliile lui Shinzo Abe
Articolul următorAmendamentele PSD la Ordonanța Plafonării. Cei care consumă peste 255 de kwh vor plăti sume astronomice