Marcel Ciolacu avertizează PNL: PSD nu se cramponează de guvernare! Invitat în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu, președintele PSD a atenționat ca social democrații nu vor accepta jocurile politicianiste practicate de PNL în Coaliția anterioară cu USR și se va întoarce la popor decât să facă parte dintr-o guvernare ineficientă. Liderul social democrat și-a exprimat nemulțumirea în legătură cu unele critici exprimate de liberali, dar a arătat că are o relație bună, corectă și constructivă cu premierul Nicolae Ciucă. “Nu ne permitem să ducem Coaliția spre un joc politic”, a atentionat liderul PSD. Marcel Ciolacu și-a declarat satisfacția în legătură cu activitatea miniștrilor PSD și a calificat drept diversiune a celor din afara guvernării informațiile vehiculate în legătură cu presupuse tensiuni. Ministrul Finanțelor, Adrian Câciu, este un profesionist, un ministru mai mult tehnocrat decât om politic, cu un limbaj de specialitate, care are susținerea sa și a PSD.
Președintele PSD a atras atenția că actuala Coaliție are doar o lună de guvernare în spate și a făcut multe, a luat multe măsuri bune, a îndeplinit condițiile pentru PNRR, dar “încrederea oamenilor este cel mai greu de câștigat”.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentUniunea Militarilor și Polițiștilor “Mihai Viteazul”: Holocaustul este un adevăr dureros care nu poate fi negat sau minimizat
Articolul următorPreședintele PSD îl laudă pe ministrul de Finanțe