În premieră, PSD va participa singur la alegerile generale. Este decizia Comitetului Politic Național, la finalul câtorva ore de dezbateri, pe parcursul cărora inclusiv președintele social democraților s a pronunțat pentru o competiție pe cont propriu. Marcel Ciolacu a declarat că este conștient că partidul își asumă o anumită vulnerabilitate și că lupta devine mai aprigă în aceste condiții. Decizia era previzibilă întrucât survine în plină competiție pentru funcțiile din administrația locală și reprezentanții PSD sunt  în plina concurență cu foștii aliați ca ALDE, PPUSL sau Pro România.
PSD rămâne un partid deschis către alte personalități, cu deosebire din zona academică, a anunțat Marcel Ciolacu. Președintele PSD a dezvăluit ca i a propus președintelui ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, să se regăsească pe lista social democraților la alegerile parlamentare și  apreciază ” noblețea și verticalitatea” acestuia de a refuza o astfel de ofertă.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedent100% TU DECIZI! Dumitrița Gliga vrea șefia județului Mureș. Tatăl condamnat, fiica pusă pe listă în locul lui
Articolul următorPreședintele PSD cauta soluții pentru ca diaspora sa voteze la alegerile parlamentare