Conducerea PSD a decis să cumpere sediul din Băneasa, dar și curtea aferentă, după ce au fost scoase la vânzare de Romaero. Prețul de pornire al licitației este de aproximativ 3 milioane de euro, iar partidul ar dori ca achiziția să fie realizată până la finalul anului, scrie Europa Liberă.

„Este un simbol pentru PSD”, le-a spus Marcel Ciolacu colegilor de partid reuniți în ședința Consiliului Politic Național de la Palatul Parlamentului.

Sediul din Băneasa a fost închiriat de pe timpul lui Adrian Năstase.

Liviu Dragnea, fost lider PSD, l-a folosit cu predilecție între 2018 și 2019, mutând multe acțiuni importante ale partidului din Kiseleff spre Băneasa, atunci când sediul din Kiseleff era supus renovărilor. Ultima conferință de presă a fostului președintel PSD, înainte de a fi condamnat în dosarul angajărilor fictive, a fost din sediul din Băneasa, chiar în seara în care partidul a pierdut alegerile europarlamentare – 26 mai 2019.

În sediul din Băneasa a fost cantonată în 2019 și echipa coordonată de Sebastian Ghiță, fost deputat PSD, fugit între timp din România, care se ocupa de promovarea mesajelor online, mai notează Europa Liberă.

Articolul precedentVasile Dîncu, pus pe făraș pentru declarațiile sale pacifiste
Articolul următorPaul Stănescu critică voalat șantajul Olandei