600 de milioane de euro pe zi, atât costa România fiecare zi de mandat al lui Florin Citu în fruntea Ministerului finanțelor. Senatorul PSD, Ștefan Radu Oprea, a cerut într o conferinta de presa demisia ministrului liberal, după ca previziunile sumbre ale principalului partid de Opoziție au fost confirmate și de Comisia Europeană, care a estimat 6% scadere economica și un deficit bugetar aproape de 10% din PIB.

Ca să spulbere orice indoiala legata de greaua moștenire, senatorul social democrat a arata ca la preluarea guvernării de către liberali, România era pe locul 6 în Europa, în topul cu cea mai mica rata de îndatorare externa, 34,6 ponderea datoriei în PIB , iar în trezoreria statului se aflau 5,2 miliarde de euro. In raport cu ce a găsit, Florin Citu și a lăsat lui însuși o moștenire de la Guvernul Orban 2 la Guvernul Orban 3 o gaura de 12 miliarde de lei, bani despre a căror destinație nu se știe nimic.

Senatorul l social democrat a arătat ca toate tarile vecine aloca 10 – 15% din PIB infuzie de bani în economie, doar Guvernul Orban nu face nimic în afara de promisiuni și haos ceea ce va falimenta România.

Articolul precedentAmenzile pe situaţia de urgenţă vor fi anulate. Dar nu toate
Articolul următorDeputatul PSD, Corneliu Ștefan, cere deschiderea bisericilor