PSD Caraș-Severin a înrolat într-o singură zi 12 primari de comună și are deja adeziuni pregătite pentru alți câțiva. Unii, chiar de la PNL!, anunță presa locală.

În prezența prim-vicepreședintelui PSD, vicepremierul Sorin Grindeanu, Silviu Hurduzeu a anunțat înscrierea în partid a unui număr important de primari cărășeni care nu aveau nicio culoare politică! La fel ar urma să facă și vreo cinci liberali!

„Sunt 12 adeziuni ale unor primari, în unanimitate au fost aprobate, începând de azi sunt membri PSD.”, a anunțat președintele PSD Caraș-Severin, deputatul Silviu Hurduzeu. Senatorul Ion Mocioalcă a precizat că, înainte de a semna adeziunile la PSD, cu toții și-au căpătat statutul de independent. Asta după ce au fost excluși din partidele pe listele cărora au fost aleși. Pro România, respectiv PMP.

Primarii independenți Nicolae Beg (Marga), Victor Terteleacă (Iablanița), Sergiu Toma (Rusca Montană), Florin Curița (Dalboșeț), Ion Văcărescu (Goruia), Petru Furdui (Berzasca), Ioan Popovici (Păltiniș), Gheorghe Coilă (Buchin), Ion Țicheriu (Brebu), Vichente Suru (Bucoșnița), Ilie Hașcă (Topleț) și Ilie Canea (Lăpușnicel) sunt începând de astăzi social-democrați cu acte în regulă.

„De cuminți ce-au fost, pentru că au fost prezenți la toate ședințele PSD, au fost excluși, devenind independenți. Nu-și pierd mandatele de primari!”, a spus zâmbind Mocioalcă. Din sediul de pe „George Enescu” au mai transpirat niște informații. Gestul celor 12 ar putea fi urmat și de vreo 5 primari PNL, nemulțumiți că Romeo Dunca a început să facă legea în filiala cărășeană., scrie expressdebanat.

 

Articolul precedentLia Olguța Vasilescu, fost ministru al Muncii: Limitarea procentului pentru pensii la 9,4% din PIB, o dovadă de răutate și cinism
Articolul următorPSD a obținut aproape 3,5 miliarde de euro anul acesta pentru agricultură