Filiala din București a PSD i-a cerut lui Nicușor Dan să înceapă deîndată dezinsecția și deratizarea capitalei. Mai mult, îl previne să nu facă greșeala de a da unei firme lucrările fără licitației.

“PSD Bucureşti îi solicită lui Nicuşor Dan să ia măsuri, urgent, pentru a începe deratizarea în Bucureşti cât mai repede posibil. Există două soluţii aplicabile imediat, pe care edilul-şef le are la îndemână. Prima este plata datoriilor pe care PMB le are la CM Ecoigienizare, ce ar permite societăţii să demareze acţiunile în Bucureşti. Reamintim că această companie are serviciul delegat, decizie aprobată de CGMB. O altă soluţie ar fi prestarea acestui serviciu de către Centrul de Protecţie a Plantelor, instituţie aflată în subordinea CGMB”, se arată într-o postare pe Facebook.

Social-democraţii avertizează bucureștenii că din declaraţiile edilului general reiese că acesta ar intenţiona să realizeze “o negociere fără publicare şi să plătească unei societăţi comerciale” contravaloarea serviciilor de deratizare.

Mai multe cartiere bucureștene s-au plâns de apariția puzderiei de șobolani.

 

Articolul precedentCiolacu: guvernanții vor mări vârsta de pensionare
Articolul următorMinistrul Oroș a trimis Comisiei Eurooene planurile de irigații ale lui Nicole Ceausescu