Social democratii  ii acuza pe președintele, Klaus Iohannis și pe premierul, Ludovic Orban, ca pregătesc introducerea impozitului pe venitul global. PSD susține ca liberalii procedează întocmai cum a facut în 2010 PDL, când a mărit TVA în plina criza, și susține ca noua impozitare va lovi familiile cu copii, cărora guvernantii le refuza dublarea alocațiilor de stat, in ciuda prevederilor legale care impun o astfel de masura.

PSD considera ca romanii obișnuiți sunt ignorați și umiliți, își vad veniturile diminuate de epidemie, sunt loviți de creșterile de preturi (chiar și cartofii s au scumpit cu 20%), iar în toamna urmează un nou val de scumpiri. Guvernantii, în schimb, sunt preocupați doar “de pusculita de partid” și de creștea propriilor indemnizatii. PSD atrage atenția ca un document UNICEF vine sa demonstreze ca acordarea de alocații pentru copii, reduce cu 20% rata sărăciei în tarile care iau asemenea masuri.

Articolul precedentFugarul Cristian Rizea, atac devastator la adresa Danei Budeanu
Articolul următorVictor Negrescu: României îi revin cam 80 de miliarde de euro, dar distribuirea europeana a banilor a esuat