Supărat că nu-și poate trece bugetul local,Cristi Valentin Misăilă, primarul Focșaniului, a transmis o scrisoare deschisă către şefii PNL, USR-PLUS şi PSD de la Bucureşti, solicitându-le ajutorul în rezolvarea blocajului din consiliul local.

Edilul acuză deopotrivă ambele conduceri locale ale PNL și PSD de blat, că există o ”înțelegere transpartinică făcută pe spatele a zeci de mii de oameni păcăliţi în campaniile electorale mincinoase, care odată ce şi-au exprimat votul aducător de funcţii publice sunt lăsaţi să dea cu mașinile în gropi și să stea în praf din cauză că nu se aprobă bugetele locale.”

În scrisoarea deschisă, trimisă autorităţilor de la Bucureşti, îl consideră responsabil de cele ce se întâmplă acum şi pe mentorul şi descoperitorul său politic, Marian Oprişan, „megaloman şi frustrat”, în opinia lui Misăilă, alături de alţi lideri PNL, referindu-se la Ion Ștefan, fostul ministru al dezvoltării din Guvernul Orban.

Îl consider vinovat și pe Nicușor Halici, actualul președinte interimar al PSD Vrancea. Războiul lui Misăilă cu toată lumea nu se datorează atât crizei din consiliul local, cât și apropiatelor alegeri interne din cadrul filialei județene a PSD, unde Misăilă se visează noul baron local.

Nici CSM Focșani nu stă pe roze. După ce a adus în iarnă două nume sonore de fotbaliști și în urma egalului cu Oțelul Galați, și-a cam luat adio de la promovare în Liga secundă.

Misăilă pune antrenorii, el dirijează tot, spun sursele locale.

 

Articolul precedentIoan Talpeș, dezvăluiri explozive: Cum comanda UE premieri în România. Jocuri de culise la nivel înalt – de ce NU a ajuns Ponta președinte
Articolul următorMarcel Ciolacu deplânge consensul lui Iliescu de la Snagov