Bucureştenii plimbăreţi vor primi un bonus din partea Primăriei Generale pentru testul Bucureştenii care vor să plece în străinătate vor primi un bonus financiar de 200 lei din partea Primăriei Capitalei, conform unui proiect de hotărâre de Consiliu General, iniţiat de Gabriela Firea, pentru a se testa de COVID-19. 

”Este un proiect important, care ar trebui replicat pentru toți românii, testarea în masă a românilor care nu se încadrează în definiția de caz, astfel încât să putem determina gradul de infectare. Astăzi adăugăm o nouă categorie, cea a bucureștenilor care pleacă în vacanță. Mai multe țări solicită un test valabil de COVID 19, prima țară care a anunțat acest lucru a fost Grecia, ne dorim să venim în sprijinul bucureștenilor care nu au cum să plătească la o clinică privată 300-400 lei pentru un astfel de test”, a declarat Gabriela Firea la începutul ședinței de Consiliu General.

Gabriela Firea spune că acest proiect nu va aglomera spitalele. Există o capacitate de testare de 1.500 de teste/zi, în afară de testele realizare potrivit definiției de caz. 

Începând de mâine bucureștenii interesați se pot înscrie pentru a fi testati în programul Primăriei Capitalei.

Articolul precedentPSD a învins PNL&USR la Curtea Constituţională pe legea vânzărilor de terenuri
Articolul următor100% TU DECIZI! Maricel Popa, baronul PSD care taie și spânzură în Iași