Atac devastator al deputatilor PSD la adresa președintelui, Klaus Iohannis, și premierului, Ludovic Orban. Liderii liberali sunt puși la colt pentru susținerea acordata ministrului Dezvoltării, Ion Ștefan, poreclit “Grindă” și sancționat de parlamentari cu o moțiune simpla. Rechizitoriu nemilos pentru Ion Stefan: impotenta intelectuala, este incapabil sa citească, lipsa de responsabilitate, a măcelărit Ministerul Dezvoltării prin decizii de reorganizare, lipsa de respect pentru statul de drept, l a mințit pe primul ministru și și a instalat prietenii și rudele în funcții publice. Deputații PSD cer demiterea ministrului Ion Ștefan și se întreabă cum de nu e anchetat penal pentru încălcările grave ale legii. 

“Domnule președinte al României, Klaus Iohannis, și domnule prim-ministru Ludovic Orban, este o calomnie faptul că ministrul propus și susținut de domniile voastre într-o Românie pe care o doriți educată, nu reușește să se exprime corect gramatical și mutilează zilnic limba română, nefiind capabil nici măcar să citească?

Domnule profesor Iohannis, vă face cinste, ca român, sa fiți reprezentat de un personaj care nu este capabil nici măcar să vorbească coerent în limba română? Vă provocăm să ne spuneți ce notă i-ați fi dat la clasă!

Și, oare, este o calomnie că, deși a primit aviz negativ în Parlamentul României de două ori, Ștefan Ion ocupă în continuare postul de ministru în Guvernul României?

Este calomnie că a săvârșit fals în acte publice declarând o situație neadevărată privind imobilul aflat în proprietate și pentru care nu are nici la ora actuală acte în regulă?

Este calomnie că l-a mințit în plenul ședințelor de Guvern pe prim-ministru cu referire la cheltuirea banului public? Și este tot calomnie că a destructurat, în favoarea camarilei politice, cel mai important minister al țării, începând cu structurile de integritate și transparență și finalizând cu direcțiile responsabile de derularea programelor de dezvoltare, asta în timp ce își angaja rudele, finii și prietenele în funcții publice în minister și în județul de baștină fără niciun concurs?

Sau trebuie să înțelegem că mesajul pe care îl transmiteți tinerilor și românilor, în general, este că poți să conduci de la cel mai înalt nivel, cel al Guvernului României, indiferent de coeficientul de inteligență, de pregătirea academica și de orice urmă de habar și cu o totală indiferență față de instituțiile fundamentale ale statului român? “, întreabă deputații PSD, Nicușor Halici, Angel Talvar și Dragoș Barladeanu, de la înălțimea forului legislativ.

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 24. Nu avem nevoie de distanțare, avem marginalizare
Articolul următorPreşedintele PSD al CJ Vâlcea propune înfiinţarea unei Academii Social Democrate