Condiții de la PSD! Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a întâmpinat moțiunea de cenzură cu câteva semne de întrebare. Liderul social democrat atrage atenția că premierul, Florin Cîțu, trebuie demis cu tot cu DAN Barna, Cristian Ghinea și Claudiu Năsui. Mai mult decât atât, președintele PSD anunță că așteaptă de la alianța USRPLUS – AUR o soluție la criza politică pentru că nu înseamnă nimic dacă Florin Cîțu este înlocuit cu Ludovic Orban sau Dan Barna.
Reproducem integral postarea președintelui PSD : 

“Cîțu trebuie să plece! Dar, odată cu el, trebuie să plece și Barna, și Ghinea, și Năsui! Și ei au guvernat România în ultimul an de zile! Deși acum nu mai recunosc asta, în moțiunea depusă uitând să-și menționeze propria activitate dezastruoasă!

Alianța USR-AUR trebuie să propună o soluție pentru rezolvarea crizei politice. Înlocuirea lui Cîțu cu Orban sau cu Barna nu ar rezolva decât împărțirea ciolanului pentru actuala Coaliție, dar nu ar rezolva problemele românilor: sărăcia și creșterea prețurilor la alimente, medicamente și utilități”, arată liderul social democrat.

Este de remarcat repetarea verbului “trebuie” care anunță condiții din partea principalului partid de Opoziție.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentUSRPLUS și ostilitatea față de administrațiile locale
Articolul următorCulisele statului paralel | De ce nu demisionează miniștrii USR-PLUS și cum explică alianța cu AUR