Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat ca  Parlamentul își va relua activitatea în modalitatea clasica de funcționare, după sărbătorile pascale.

“Cred că este o necesitate. Este și o obligație prevăzută în Constituție. Parlamentul să funcționeze în toată perioada stării de urgență. Cred că parlamentarii trebuie să facă acest lucru și să vină la serviciu, nu numai online” a declarat liderul social democrat. Marcel Ciolacu  a dat asigurări ca va trimite o invitație formala colegilor din Senat și Camera Deputatilor și vor gândi cu secretariatele generale ale celor doua Camere reguli de funcționare adaptate necesității de distanțare sociala.

Anunțul președintelui Camerei Deputatilor vine după ce relațiile între Guvern și Parlament și între PNL și PSD s au deteriorat brusc odată cu atacurile liberale la apelul la unitate și solidaritate politica făcut de liderul PSD. Prin urmare, între cele doua instituții persista diferențe importante de abordare mai ales în ceea ce privește masurile de susținere a economiei naționale.

Articolul precedentS-a rezolvat! Nu se poate!
Articolul următorMARCEL CIOLACU își pune mandatul la bătaie înaintea viitoarelor alegeri