Klaus Iohannis este doar un penelist măcinat de ura și neputință, disperat sa acopere incapacitatea Guvernului de a gasi soluții economice . Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a lăsat de-o parte orice diplomație și ii răspunde președintelui Klaus Iohannis în termeni de o duritate fără precedent. “Președintele  a luat o într o direcție greșită”, este “confuz” , iar accentele dictatoriale, discursul extremist și plin de ura și mai ales atacul constant la instituțiile fundamentale într un stat de drept, Parlamentul și Curtea Constituțională, slăbesc democrația și “ne întorc la un trecut pe care l am dori uitat”. Ieșirile zilnice ale șefului statului sunt apreciate drept o revărsare de ura și o batjocura la adresa poporului roman, iar Marcel Ciolacu ii amintește cum  “se ruga de PSD sa voteze Guvernul Orban si cum, odinioară, ” își dorea sa fie premierul adus de mana de PSD”.

In același timp, pe pagina de Facebook a partidului, interventia șefului statului este parodiata și se insista pe atacurile repetate zilnic la PSD în locul soluțiile economice, așteptate de români.

Articolul precedentSpeculanți. Cum se urcă Vlad Voiculescu pe valul crizei de Euthyrox!
Articolul următorPreşedintele Statelor Unite, Donald Trump, şi vicepreşedintele Mike Pence au fost testaţi pentru coronavirus