România trebuie să-și promoveze și să-și apere interesele și este îndreptățită să răspundă Austriei cu aceeași monedă. Președintele PSD a reafirmat în cadrul unei conferințe de presă organizată la Bacău poziția diametral opusă față de cea a presedintelui, Klaus Iohannis. România are legitimitatea să-și folosească dreptul de veto împotriva Austriei și cetățenii români sunt îndreptățiți să-si manifeste nemulțumirea și frustrarea. Marcel Ciolacu a acuzat interesul mărunt, de campanie electorală internă, care a stat la baza votului Austriei în JAI, un vot meschin care ne afectează. Nu este vorba de o reacție prin discriminare. Dimpotrivă! Marcel Ciolacu vede un moment potrivit să ne întoarcem către firmele românești care au oferte mai bune. E momentul să ne promovăm propriile interese și să contăm în Europa!

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentMarius Budăi: „Pensionarii care au pensii între 1000 şi 1500 de lei vor avea creşteri ale veniturilor între 34% şi 45%”
Articolul următorAcționarul DETACO DEMASCĂ MINCIUNA G4Media. Iată documentele care dovedesc cine vrea să preia majoritatea ROMPREST