Orice politician român care nu susține integrarea în Schengen este vinovat de trădare. Este verdictul dur al președintelui PSD care consideră de neconceput ca acest obiectiv să nu fie atins de țara noastră. “E un moment, cred că a fost toată lumea invitată, e un moment în care cu toții trebuie să vorbim aceeași limbă. Eu, pur și simplu mental, refuz să cred că România nu va intra în Schengen. Eu cred că în războiul din Ucraina am avut cea mai mare contribuție. Am supărat fermierii români ca să dăm prioritate cerealelor ucrainene. Îmi e greu să accept că un parlamentar ales de către români face ceva împotriva României. E trădare”, a declarat presei liderul social democrat, după o intalnire cu fermierii, alături de ministrul Agriculturii, Petre Daea.
Declarația lui Marcel Ciolacu este un indemn amenințare pentru o susținere unanimă a obiectivului european, cu bătaie spre grupul europarlamentarilor USR, obișnuiți să vorbească la Bruxelles mai mult despre ce nu face România decât despre realizări.
Precizările tăioase ale președintelui Camerei Deputaților vin după ce la finele săptămânii trecute a făcut apel la unitate și la  o mobilizare generală a politicienilor români pentru integrarea României în Spațiul Schengen.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedent            FRICA,INSTRUMENTUL PUTERILOR?
Articolul următorMarian Neacșu este noul președinte PSD sector 3