Președintele PSD Dâmbovița, deputatul Corneliu Ștefan, a cerut convocarea în ședință de urgenta a Consiliului Județean pentru data de 7 aprilie. Primăriile din județ sunt cu mainile goale în lupta cu răspândirea coronavirusului. În absenta unei rectificari bugetare, acțiunile de dezinfectare, de carantinare și suport pentru grupurile vulnerabile sunt susținute doar din donații și voluntariat și risca sa  fie întrerupte exact când este mai multa nevoie. Situația este foarte grava pentru ca exista focare, cum este localitatea Corbii Mari, cu 19 imbolnaviri și 2 morți, iar orice ezitare, amânare sau pasivitatea  risca sa aibă un preț greu, în vieți omenești. Oricând pot apărea noi focare și este obligatorie alimentarea primăriilor din Fondul de rezerva al președintelui Consiliului Județean pentru a face fata situatiei.
Deputatul PSD a făcut apel la solidaritate și responsabilitate din partea consilierilor tuturor formațiunilor politice sub deviza Sănătatea nu are culoare politica! Uniți vom învinge!”
Indemnul la unitate este posibil sa se adreseaze și reprezentanților PSD dat fiind ca ședința extraordinara a fost convocata cu semnătura a 21 de consilieri județeni, dintre cei 38 ai PSD, iar printre inițiatori nu se regăsește și președintele Consiliului Județean, Alexandru Oprea.

Articolul precedentNelu Tătaru a emis un Ordin ciudat în plină criză! Medicii spun că pare a fi un aranjament!
Articolul următorEugen Teodorovici: legea suspendării creditelor închide unora uşa în nas