Doream sa scriu o INTREBARE însoțită de o poza cu tricolorul,suntem mai uniți?
DIN PACATE NU POT S-O FAC,PREA MULȚI ȘI MAI ALES,PREA MULȚI OAMENI DE STAT,AU REUSIT PAS CU PAS SA NE DEZBINE,INDEMNADU-NE LA URA!
Este adevărat ca și alegerile noastre greșite au scos in fata o clasa politica care ne-a permis sa fim dezamăgiți,sa uram,uitând ca pana la urma,ei,oamenii politici sunt produsul nostru.
AS VREA SA FIM UN POPOR UNIT,CU DRAGOSTE DE ȚARA ASTA FRUMOASA SI ÎNCĂ BOGATA,ARDELENII,MOLDOVENII,OLTENII,MUNTENII,FIECARE MAI RESPONSABIL,MAI IMPLICAT,FĂRĂ SA ASTEPTAM SA NE SALVEZE O MANA DE OAMENI AMESTECAȚI DE DORINȚELE NOASTRE PASAGERE!
NU-MI DORESC UN POPOR MIORITIC,FATALIST SI RESEMNAT!
Prea multe”MIORIȚE” ne susura in urechi ce scumpiri catastrofale vin, nu mai sunt bani de pensii,vaccinați contra nevaccinați,un nou virus mai performant și mortal,foamete,un guvern de paiațe cu existența scurta,furăciuni,furăciuni…
Printre toate acestea,de azi unii vom arbora tricolorul,vom cânta cântece patriotice,vom lacrima și poate o sa ne amintim ce oameni minunați au luptat pentru țara aceasta, nu toți,doar cei care mai știu istorie.
Nu-mi doresc sa umbresc aceasta zi.
Vreau CRĂCIUNUL,cu bucuria copiilor lângă mama,tata și bunici.
SI MAI ALES,NU-MI DORESC SA FIM UN POPOR MIORITIC,NU POT CREDE CA ACCEPTAM TACIT CA NU VOM EXISTA DE MÂINE,NU CRED CA AVEM UN ADN ATÂT DE DENATURAT,POATE NE TREZIM!
LA MULȚI ANI ROMÂNIA!
SANATATE!

Articolul precedentAdrian Câciu pe urmele banilor împrumutați de Guvernele Orban și Cîțu
Articolul următorZiua marilor surprize la REALITATEA – Trustul media lansează DOUĂ televiziuni noi: Realitatea Sportivă și Realitatea Star – LIVE VIDEO