Când vorbim de furnici suntem tentați sa ne referim la numărul lor,la hărnicia lor și dacă vorbim de termite,la capacitatea lor de a construi mușuroaie mai complexe ca o catedrala.
EU AM SA MA REFER LA NUMĂRUL LOR,LA MICIMEA LOR FATA DE ALTE FIINȚE DIN LANȚUL TROFIC,COMPARANDU-LE CU POPOARELE LUMII!
FURNICILE AMERICANE,printre altele au fost trimise sa lupte și sa moara in Irak și Afganistan,stau prost cu memoria și au uitat de Vietnam.
OBIȘNUITE CU CRIZE FINANCIARE CICLICE MAI RĂBDA UNA ȘI UN CONDUCATOR PIERDUT IN SELINITATEA DEMOCRAȚIEI!
FURNICILE RUSE,multe copleșite de sindromul imperial,muncesc pentru niște gândaci grași și merg la moarte intr-un război cu FURNICILE UCRAINIENE.
AMBELE POPOARE DE FURNICI SUNT CONDUSE DE UN ȚAR ÎNTÂRZIAT ȘI DE UN ACTOR CARE NU O SA JOACE NICIODATA HAMLET!
FURNICILE EUROPENE,unele privesc peste mușuroiul lor spre alte mușuroaie confort 3,sperând ca la ele totul o sa fie bine.
Au lăsat-o mai moale cu corupția celor de la vârf mai ales ca aceștia promit control și solidaritate din partea mușuroaielor confort 3.
AȘA CA RENUNȚAREA LA FERME,LA MÂNCAREA TRADIȚIONALA,CRIZA FINANCIARĂ ȘI O NOUA PANDEMIE CU VACCINURILE ȘI RESTRICȚIILE AFERENTE AU PRODUS MICI RĂSCOALE FĂRĂ EFECT!
FURNICILE ROMÂNEȘTI,au preluat prea repede calitatile greierului lui Topârceanu și ma tem ca vor cânta “CRI CRI CRI,TOAMNA GRI NU CREDEAM C-O SA MAI VI”!
Îmi aduc aminte de un banc vechi:”Un elefant calcă un mușuroi de furnici și acestea furioase se hotărăsc sa-l ucidă. Năvălesc pe elefant dar acesta se scutura de doua ori și cad toate cu excepția uneia care rămâne pe gâtul pachidermului.
Furnicile de jos scandează sugruma-l,sugruma-l!”
AVEM CONDUCĂTORI CARE NU TRESAR NICI MĂCAR LA ANUNȚUL”ATENȚIE SE ÎNCHID UȘILE” IAR PE GÂTUL ELEFANTULUI NU ESTE NICI MĂCAR O FURNICA PURTĂTOARE DE SPERANȚA!
POPOARE DE FURNICI!
SANATATE!

Articolul precedentMajorarea PENSIILOR – Marius Budăi: „Nu înţeleg de ce cineva ne-a condamnat la sărăcie pentru 50 de ani de acum încolo”
Articolul următorTransmisiune în premieră – Duplex UNICAT în România: REALITATEA PLUS – B1 TV – Proiect DE EXCEPȚIE, în interesul României