PNL Maramureș, băgat în izolare? Purtătorul de cuvânt al filialei, infectat cu COVID-19, a făcut băi de mulțime. Printre cei cu care a luat contat direct se numără Rareș Bogdan, Robert Sighiartău și Marcel Boroș.
Cristian Niculescu Țâgârlaș, purtător de cuvânt al PNL Maramureș și consilier local la Baia Mare a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Acesta, aflat în plină campanie electorală, nu doar că a fost în apropiata prezență a multor membri de partid, dar a făcut băi de mulțime pentru a obține cât mai multe voturi la locale.
Printre numele grele care acum trebuie să-și monitorizeze atent sănătatea sunt Rareș Bogdan, Robert Sighiartău și Marcel Boroș, cu care „contactul” a participat la lansarea campaniei pentru alegeri locale în urmă cu doar câteva zile.
Miercuri, PNL Maramures a comunicat faptul că își vor continua acțiunile de campanie:
„Organizația PNL Maramureș informează opinia publică că unul dintre membrii din staff-ul de campanie a fost confirmat pozitiv la testul COVID-19.
Riscul de contaminare este prezent în comunitățile noastre și fiecare moment de acest gen ne amintește tuturor că lupta cu pandemia este o cursă pe termen lung pe care suntem datori cu toții să o câștigăm.
Împreună cu colegii noștri și autoritățile cu atribuții în domeniul sănătății publice, vom lua măsurile necesare pentru prevenirea răspândirii virusului în comunitatea noastră.
Suntem în permanent contact cu Direcția de Sănătate Publică și urmăm toate măsurile pe care această situație le impune.
Vom continua campania electorală cu respectarea tuturor prevederilor și normelor legale, așa cum am făcut și până în prezent, sănătatea și siguranța cetățenilor fiind prioritare pentru noi.
Vom depăși acest moment dificil și vom duce în continuare lupta pentru a schimba în bine administrația locală.”, a transmis PNL Maramureș.
Conform Hotărârii în vigoare, toți cei care au avut contact direct cu Tâgârlaș trebuie să stea în autoizolare 14 zile. Evident, asta ar însemna ca toți membri PNL Maramureș, dar și liderii PNL de la București, în frunte cu Rareș Bogdan, să renunțe, de dragul cetățenilor și al legii, la turneul electoral.

Articolul precedentNiște politicieni șmecheri au transformat o comună de lângă Capitală în groapă de gunoi. Mirosul ajunge până la bulgari. Garda de Mediu le-a luat praful de pe tobă
Articolul următorMarian Oprişan se consideră mai inteligent decât toţi adversarii