Preţurile la energia electrică din România sunt cu circa 30% peste prețurile din Austria, Olanda, Franța, Belgia și plătim aproape dublu față de cel din Germania, susţine deputatul PSD Iulian Iancu.

Parlamentarul social democrat, preşedintele Comisiei de Industrii din Camera Deputaţilor, a scris: “După cum vedeți din tabelul de mai jos, dintre țările UE doar Polonia și Bulgaria au prețurile la energie electrică mai mari decât noi. Suntem cu circa 30% peste prețurile din Austria, Olanda, Franța, Belgia și plătim aproape dublu față de cel din Germania.

Trebuie să ne dăm seama cât de important este să începem relansarea economiei pornind de la prețurile energiei în România.  Anexez tabel cu prețurile medii de energie electrică din Europa în lunile ianuarie, februarie, martie și aprilie 2020, precum și pentru întreaga perioadă ianuarie-aprilie 2020.

Săptămâna trecută, deputatul PSD Iulian Iancu, preşedintele Comisiei de Industrii din Camera Deputaţilor, a spus că trebuie lansat rapid un program de măsuri de stimulare a economiei care să vizeze în primul rând reducerea facturilor la energie”.

Articolul precedent100% TU DECIZI! Ion Lungu, de 16 ani Vodă în cetatea Sucevei. O familie conectată la banul public
Articolul următorGabriela Firea l-a premiat pe cel mai bătrân bărbat din lume înainte de a intra în Cartea Recordurilor