Sunt așteptate peste zece mii de persoane, în locația în care va avea loc nunta lui George Simion. După ce un  activist progresist, Remus Cernea, a cerut trupei Phoenix să nu cânte la nunta liderului AUR, Nicu Covaci a avut un dialog cu reporterul G4media.  

”Nu știu dacă e nuntă sau înmormântare. Vorbiți de concertul de mâine (n.r. sâmbătă) seară, nu? E în Vâlcea, undeva, da?  Concertăm, după care am plecat din țară, în Spania. Organizatorii știu mai bine ce și cum. Nu eu semnez, avem organizatori care se ocupă, eu vin din Spania să cânt. Am auzit că sunt 10 mii de oameni, eu mă bucur, pentru ei cânt, pentru poporul ăsta, pentru publicul nostru. De aia vin aici, să cânt”, a transmis Covaci.

Surse apropiate trupei spun că s-a semnat încă din luna iunie contractul pentru acest concert, însă atunci nu s-a explicat clar  despre ce eveniment este vorba. Contractul a fost semnat de Nicu Covaci și o firmă care organizează evenimente și s-a spus că este un eveniment ”open-air”, încasându-se și un avans.

Mai multe personalități sunt prezente la Măciuca, locul în care se va desfășura evenimentul. Gigi Becali a donat un camion de brânză.

Bâlci se spune în multe părți din țară la serbările câmpenești. Nu mi-e rușine. Nu m-am dus la Monaco să îmi fac nuntă, nu m-am dus la lacul Como. Eu sunt într-un sat din România. Cui îi place de noi e binevenit să vină. Singura rugăminte e să-și pună o cămașă populară sau un tricou cu România”, a precizat George Simion, liderul AUR.

Articolul precedentCodrin Ștefănescu explică motivele despărțirii de Liviu Dragnea
Articolul următorSecretul succesului politicii austriece: Pendula consensului