Am spus și cu alte ocazii parerea mea,VINOVAȚII SUNT PEDEPSIȚI DE JUSTIȚIE DUPĂ LEGI FĂCUTE DE OAMENI,DREPTATE FACE DIVINITATEA ȘI VIATA,MAI DEVREME SAU MAI TARZIU!
Ma feresc sa comentez crimele de la Bucea,prea mult război informațional in media mondiala de ambele părți,cu un primar care descoperă după 2-3 zile crimele și cadavrele pe străzile orașului sau,gropi comune etc.
Sunt convins ca in toate armatele invadatoare se gasesc scelerati dispuși sa facă crime și s-a întâmplat și in UCRAINA.
Se pregătesc anchete și tribunale internaționale pentru crime de război,se difuzează cu obstinație imagini cu sute de cadavre ale civililor uitând ca O SINGURA MAMA ȘI UN COPIL UCIȘI REPREZINTĂ CRIMA DE RĂZBOI!
Nici o asemănare cu Decembrie 1989 când la”Postul radio al Libertății” eram anuntați ca la Timișoara erau 50.000 de morți iar la tv se difuzau imagini cu deshumări de cadavre de oameni torturați și legati cu sarma,încă se judeca nu-i așa?
PENTRU CEI INTERESAȚI,URAM CRIMINALII FĂRĂ SA NE RAPORTAM LA NUMĂRUL VICTIMELOR!
Revenind pe plaiurile noastre,Câțu a fost debarcat de la șefia PNL,se pregătește justiția,multe intrebari despre ÎMPRUMUTURI ȘI CHELTUIELI IN PANDEMIE,EVENTUAL O PEDEAPSA,DREPTATE MAI TARZIU!
BASESCU,justiția l-a pedepsit,a pierdut toate privilegiile funcției de fost președinte,casa,paza,masina,indemnizație,atât a putut justitia,dreptate mai tarziu.
VIATA A DAT O LOVITURA MAI PUTERNICA,OAMENI SUSȚINUȚI DE BASESCU,CĂPUȘE CARE PĂREAU DEVOTATE PANA LA CAPAT L-AU TRĂDAT ȘI S-AU DEZIS DE EL!
O lecție care ar trebui Învățată de toți politicienii care au ajuns in funcții publice înalte dar vremelnice.
ELENA UDREA,are probleme similare,justitia a pedepsit-o,viata ii da aceeași lovitura prin oamenii din jurul sau.
VIATA ȘI DIVINITATEA VOR FACE DREPTATE ȘI TOȚI CEI VINOVAȚI VOR AFLA DIFERENȚA DINTRE PEDEAPSA ȘI DREPTATE,POATE ȘI NOI!
SANATATE!

Articolul precedentCiucă – președinte PNL, Ciolacu rămâne premier!
Articolul următorMiron Mitrea: „PNL nu mai produce lideri, așa că, au trecut la import. Ciucă este președinte!”