“Orice soluție stabila ar fi mai buna decât ce avem acum în România” a declarat Miron Mitrea în cadrul primei ediții a emisiunii “Culisele Puterii” de la Realitatea Plus.
“Trebuie sa fie votat urgent un guvern pentru România și suntem în situația în care, în mod conjunctural, un domn Catu, admirat de putini, dar are și admiratori, am văzut oameni care au o părere buna despre el, neadmirat, ca să fiu elegant de foarte mulți, este în situația în care ar putea sa ajungă prim-ministru. Eu știu ca exista în PSD oameni care nu vor sa joace cu orice risc aceste jocuri politice, am discutat cu o parte dintre ei și mi au spus ca pana la urma România trebuie sa aibă un Guvern. Trebuie sa existe și politicieni responsabili care sa decidă ca într un moment de criza, cum este cel spre care ne îndreptăm, trebuie sa lăsăm jocurile politice de o parte. (…) Eu cred ca săptămâna viitoare Guvernul Catu trece”, a declarat fostul lider PSD invitat în calitate de consultant politic la emisiunea mai sus amintita.

Articolul precedentMiron Mitrea, despre cazul Sorina Pintea: “Sunt convins ca a fost un scenariu. Nu cred în coincidenţe”
Articolul următorESTE GUVERNUL CÂȚU SOLUȚIA?