Vicepreşedintele PSD, Lia Olguţa Vasilescu,  îi reaminteşte lui Nicuşor Dan, după ce acesta s-plâns că e hărţuit, de comportamentul său pe vremea când PSD era la guvernare. I s-a adresat cu apelativul băieţaş.

“Nicușor Dan plânge de mama focului pe la tv că se comportă și alții cu el cum se comportă USR cu ai noștri pe vremea când era el președinte acolo. “Cer bun simt de la viceprimarul Capitalei. Ar trebui să își exprime punctul de vedere fără să deranjeze”. Băiețaș, e o vorba în popor: ce ție nu-ți place, altuia nu-i face! Mai ții minte când stăteai atârnat de tribună parlamentului cu pancartă de gât și nu ii lăsai pe deputații PSD să vorbească? Sau cum mergeai peste ei în conferinţe de presă? Ai uitat? O să-ți mai amintești din când în când… Și o să simți ce simțeau și aia pe care ii atacai cu haită ta….

Apropo! Ieri, un parlamentar USR cerea de la tribună să i se adreseze ceilalți cu respect. Altul care ne bagă telefonul în ochi și punea muzică la maxim la boxe, în comisiile parlamentare, cât să nu se poată lucra… Nici măcar nu îl jignise cineva! După ce au făcut pe revoluționarii din popor, acum s-au descoperit brusc de viță nobilă și pretind să li te adresezi că la boieri… Poate va luați și o cămașă pe voi și puneți o cravată la ea, dacă tot veniți să vorbiți în parlament și mai pretindeți și respect!”, a scris Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook. 

Articolul precedentCOVID-19 UN VIRUS POLITIC?
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 5. Imunizare politică pe model american