Organizaţia PSD Dolj îl susţine pe Marcel Ciolacu la conducerea partidului, a declarat, joi, Lia Olguţa Vasilescu, preşedintele filialei Craiova a formaţiunii.

Întrebată într-o conferinţă de presă dacă la Congresul PSD va face parte din echipa de conducere a lui Marcel Ciolacu, aceasta a arătat că trebuie să fie susţinută de colegi, dar a adăugat că organizaţia Dolj îl susţine pe Marcel Ciolacu.

„Sigur, colegii noştri vor vota ca eu să fac parte din această echipă. Din punctul meu de vedere, am o colaborare foarte bună cu Marcel Ciolacu şi Doljul îl va susţine pentru această funcţie”, a afirmat ea.

Congresul PSD va avea loc cât mai curând posibil, după încheierea stării de alertă

Deocamdată, nu s-a stabilit o dată a Congresului PSD, urmând ca acesta „să aibă loc cât mai curând”, a precizat purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Lucian Romaşcanu.

„Colegii au fost de acord că o dată cât mai apropiată de timp este de dorit. Aşteptăm să se termine starea de alertă şi, în funcţie de ceea ce se va întâmpla, vom decide când şi cum vom ţine acest congres”, a precizat Romaşcanu în conferinţa de presă care a urmat unei şedinţe a conducerii interimare a PSD, scrie Agerpres.

Articolul precedentLia Olguța Vasilescu își apără legea: ” Poate o trezește cineva pe Violeta care de 5 luni ne spune că nu știe cu cât se cresc pensiile”
Articolul următorMarcel Ciolacu: PNL vrea să mai stăm două luni în starea de alertă pentru afacerile liberalilor