Ce s-a întâmplat in ultimele 80 de zile întrece imaginația lui Jules Verne.
UN LUCRU COMUN CU MARELE SCRIITOR FRANCEZ ESTE CA AM AVUT PARTE TOT DE BALONAȘE,BALOANE COLORATE,CU AER…CALD!
Nu neaparat cronologic,am sa încep cu congresul PNL la care ORBÁN a fost înlocuit cu CÂȚU cu ajutorul lui Iohannis și al poeziei naive in organizare.
SA NU UIT,CONTRA DISCURSULUI LIBERAL EXTRAORDINAR DE LA CONGRES AL LUI ORBÁN,A VENIT DISCURSUL ISTERIC AL LUI CÂȚU SUSȚINUT DE UN RAREȘ BOGDAN ȘI MAI ISTERIC ÎMPOTRIVA PSD!
După doua încercări de Gaga pentru formarea unei coaliții de dreapta a venit…APOCALIPSA,NEGOCIERI CU PSD!
Nu mai comentez abilitatea in negocieri a lui CIOLACU,incăpățânarea patologica a lui Câțu,arsenalul de cuțite și talentul Ralucăi Turcan de a le infinge in spatele lui Orbán și apoi in al lui Câțu.
Nu cred ca aprecierile Olguței Vasilescu cu”banii de pe mort” și ale lui Paul Stanescu cu”ești strateg mai bun ca Hrebengiuc”s-au vrut laudative.
Nu acesta este portretul unui lider de partid respectat,mai degrabă o eticheta,parerea mea.
ASTĂZI,PE TOATE POSTURILE TV SE COMENTEAZĂ CINE A CÂȘTIGAT IN FORMAREA GUVERNULUI,PSD SAU PNL?POPORUL,O CANTITATE NEGLIJABILA!
In plus,deontologi obișnuiți sa facă și sa desfacă guverne,lăsați pe margine,critica componenta guvernului.
DE CE NU AR FI BUN VASILE DANCU LA APĂRARE?SEAMANA CU STRATEGIA ECHIPEI NAȚIONALE DE FOTBAL ȘI DACĂ ÎL ADUCE DE LA FRF PE PRITENUL BURLEANU PE POST DE SECRETAR DE STAT,NE-AM SCOS!
Sigur,ambele părți au și alți candidați mai buni dar ele răspund.
REVENIND LA OCOLUL ȚĂRII IN 80 DE ZILE IN BALOANE COLORATE,NOI,POPORUL,ÎNCĂ SPERAM SA ATERIZAȚI ȘI SA TRECETI LA MUNCA,CA IN AFARA DE SPERANȚE NU AVEM PREA MULTE!
SANATATE!

Articolul precedentDe 1 Decembrie, cele 3 televiziuni marca REALITATEA – Plus, Sportivă și Star – se unesc într-un MARE SHOW, DE NERATAT
Articolul următorNumele viitoarei coaliții de guvernare