Noul primar al Capitalei, Nicușor Dan, are dificultăți în a-și ține promisiunile față de bucureștenii care l-au votat. Representantul dreptei unite (USR Plus PNL) a promis în campania electorală „Apă caldă pentru bucureșteni!”, useriștii asigurând cetățenii pe platformele sociale că din prima zi ca primar a lui Nicușor Dan, va curge apă fierbinte de la robinetele celor racordați la sistemul de termoficare. Din păcate, nu doar că această promisiune a fost imposibil de realizat, ci noul primar vine cu vești foarte proaste: Va fi și mai rău!

Urmează o iarnă foarte grea pentru bucureșteni, în special pentru cei care sunt racordați la sistemul de termoficare ELCEN. Aceștia vor îngheța de frig în apartamente, vor încăli apa pe aragaz și nimeni nu-i va putea ajuta cu ceva. Asta reiese din declarația de presă a lui Nicușor Dan, susținută luni dimineață:
„O să urmeze o iarnă foarte grea, în care sistemul nostru este mult mai prost decât sistemul pe care l-am avut acum trei sau patru ani, în sensul că numărul de avarii e mult mai mare şi fiecare bucureştean a văzut pe propria piele încă din această vară”, a declarat noul primar al Capitalei, la RTV.

Nicușor Dan a găsit o soluție: noi contracte pe bani grei, cu firme private, pentru intervenție la avarii

„Nu avem timp, de la preluarea mandatului până la începutul iernii avem cam o lună, tot ce putem face e să facem un management de avarie, astfel încât să avem un stoc de materiale cu care să putem interveni, să avem echipe cu care să putem interveni şi aici nu sunt suficienţi oamenii de la Termoenergetica şi va trebui să facem nişte contracte în regim de urgenţă cu companii private care să fie capabile şi ele să intervină.”, a mai spus edilul.

Înlocuirea conductelor, sub deviza lui „s-ar putea să”

Nicușor Dan nu e convins că va interveni în forță pentru soluționarea problemei căldurii și apei calde nici măcar după trecerea iernii.
„După ce va trece iarna, s-ar putea trece la înlocuirea conductelor vechi din sistemul de termoficare”, susține Nicușor Dan. Din bani europeni.

O altă țeapă, marca Nicușor Dan: a zis că vrea montarea de centrale în regim de urgență, dar apoi s-a sucit pentru că „poluează orașul”

Fostul primar general, Gabriela Firea, a subliniat încă un derapaj al promisiunilor false.
„(Gabriela Firea) Eu (timp de 4 ani si in campanie): Montarea centralelor de apartament pe gaze durează 10 ani, facturile se scumpesc, orașul e mai poluat.
(Nicușor Dan) El (in campanie) : Sustin introducerea urgenta a centralelor pe gaze.
(Nicușor Dan) El (azi, dupa vot) : montarea centralelor de apartament pe gaze durează 10 ani, facturile se scumpesc, orașul e mai poluat.
Trageți voi concluzia! #Demagog #MinciunaArePicioareScurte”, a scris Gabriela Firea pe pagina ei de Facebook.

Articolul precedentAlegeri prezidențiale SUA. Cum arată sondajele
Articolul următorGabriela Firea spune despre Nicușor Dan că e un pericol public. „Atât despre respectarea legii!”