Invitat „La cină” la Digi24, actualul ministru al sănătăţii, Nelu Tătaru, chirurg de meserie, susţine că PSD l-a determinat să intre în politică, povestind că pe vremea când era medic în spital managerul nu a fost de acord să-I achiziţioneze un laparoscop. Nu a specificat care manager pus de PSD nu i-a rezolvat doleanţele.

“…a venit PSD-ul peste sala mea de operație, îngrădindu-mi anumite activități pe care le făceam. Erau destule presiuni politice…

Vrând să fac destul de multe, prin achiziții proprii, mi-am luat la început un endoscop, având competențe pentru endoscopie. Nu se accepta, și nu accepta managerul spitalului să-l dau în comodat ca să-l putem folosi toțimedicii din spital. Am fost nevoit să-mi cumpăr singur un laparoscop. Nu l-au acceptat nici pe acela în spital.

Am decis să intru în politică în condițiile în care politica îți asigura oarecum o expunere, dar nu în mod negativ, ca și presiune. Erau două fronturi. Un front al managementului și al primăriei locale, același partid și, coincidență sau nu, erau frate și soră… La conducerea spitalului – sora, la conducerea primăriei – fratele,” a declarat Tătaru “La cina”de la Digi24.

Articolul precedentKlaus Iohannis, un nou atac asupra PSD
Articolul următorMiron Mitrea: Victor Ponta nu va candida la Bucuresti