PSD a introdus în Parlament moţiunea simplă:”Sănătatea românilor nu este firmă de pompe funebre”, prin care cere demisia ministrului sănătăţii, Nelu Tătaru. Principala vină pe care au găsit-o social democraţii a fost că a angajat un patron de pompe funebre director de spital. Aceasta se dezbate azi, începând cu ora 16,00, în plenul Camerei Deputaţilor şi va fi votată miercuri.

 Deputaţii PSD îl acuză pe Tătaru că ”se ocupă de tunuri, vânzări de mască fără bon, numiri controversate în Consiliile de Administraţie de la Unifarm sau Antibiotice Iaşi”.

”Sănătatea românilor este sau ar trebuie să fie pe primul loc în lista de priorităţi a oricărui Guvern, a oricărui administrator pus să gestioneze un sistem de care depinde viaţa şi bunăstarea noastră, a tuturor. Din păcate, actualul Guvern a însemnat o listă interminabilă de eşecuri, minciuni şi inactivitate în domenii cheie. ”Sănătatea nu este prioritate”, ne spune ministrul PNL de la Finanţe. Tot din păcate, deşi nu ne aşteptam să fie altfel, s-a confirmat că un domeniu atât de tehnic precum sănătatea şi atât de important reprezintă unul din marile eşecuri ale Guvernului PNL cu costuri grave şi de neimaginat, cu repercusiuni asupra tuturor cetăţenilor României. După ce fostul ministru al Sănătăţii a vrut să ”privatizeze” sănătatea, actualul ministru PNL al Sănătăţii se ocupă de ”tunuri”, ”vânzări de mască fără bon”, numiri controversate ale unor oameni în Consiliile de Administraţie de la Unifarm sau Antibiotice Iaşi, care să se ocupe doar de alte ”tunuri”, gen livrarea de etichete pentru medicamente sau măşti la suprapreţ”, se arată în textul moţiunii simple.

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 17. Carantina, bat-o vina!
Articolul următorPSD încearcă schimbarea la faţă