Primul politician care face politică win – win este președintele PSD, Marcel Ciolacu. O situație rară într-o țară a conflictelor eterne, în care ne-am obișnuit ca din bătăliile politice să nu aibă nimeni de câștigat, doar să se înregistreze pierderi pe linie, mai ales în dreptul simplilor cetățeni. Marcel Ciolacu propune modelul jocului cu sumă non-nulă matematicianului, Nicușor Dan, un politician care gândește de 100 de ori și taie unde nu trebuie.
Liderul social democrat îl sfătuiește pe primarul general al Capitalei să își dea demisia, pentru că ar scăpa și el și bucureștenii de tortura administrării Bucureștilor.
Un control al Agenției Naționale pentru Protecția Consumatorului a tras pe dreapta 10% din parcul auto al STB, a constatat deficiențe de personal și a ridicat suspiciuni serioase legate corectitudinea ITPurilor efectuate de doar doua firme acreditate pentru mijloacele de transport în comun. Altfel spus, siguranța circulației nu scârțâie, suieră înspăimântător. În replică, Nicușor Dan a explicat că problemele bucureștenilor se datorează primarilor PSD, Sorin Oprescu și Gabriela Firea. Că Sorin Oprescu a fost mai mult independent este o subtilitate politică care nu intră în ecuația liberalului “independent”. Iar limita serviciilor cu tarife majorate calculată de primarul neeuclidian e de natura sâ ne mai taie pofta de mâncare și de plimbare cu STB: “nu e chiar mizerie, e rezonabil, haideți!”.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentVasile Dîncu la Realitatea Plus: EXCLUS să trimitem la luptă oameni fără pregătire miliară
Articolul următorDaniel Băluță invită bucureștenii la Casa Memorială Tudor Arghezi