Consultantul politic Miron Mirea a salutat, la Realitatea PLUS, în emisiunea “Culisele puterii”, decizia primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, de a-și asuma închiderea școlilor, pe fondul crizei generate de coronavirus.

“Saptamana trecuta s-a inchis intr-o incertitudine politica. Niciun partid, nu numai Guvernul, nu a avut o pozitie clara. Daca nu punem la socoteala pozitiile clare pe care le are Victor Ponta la PRO Romania. E adevarat ca si le schimba foarte des, dar cand le are sunt clare. Niciun partid n-a terminat saptamana trecuta cu o pozitie, sa ne spuna ce ar trebui facut. Toti au spus ceva, generalitati sa nu supere pe nimeni, au incercat, dar nu au reusit sa creioneze nimic. Luni dimineata, la ora 10:00 am deschis televizorul si am vazut-o pe Gabriela Firea explicand ca trebuie inchise scolile. M-am bucurat. Sigur, nu numai asta trebuie facut, dar s-a inceput de undeva. A fost politicianul care a avut curaj sa-si asume sa spuna “Inchidem scolile””, a spus Miron Mirea, in emisiunea “Culisele puterii”.

“E de remarcat ca, spre deosebire de ce se intampla de obicei in politica romaneasca, cand un politician de stanga sau de dreapta are o idee, imediat ceilalti sunt impotriva. De data asta, nu a fost asa”, a mai spus consultantul politic.

Articolul precedent“PREA PUTIN ȘI PREA TÂRZIU”?
Articolul următorMiron Mitrea: Criza va crea noi lideri puternici