Nicusor Dan este cel mai prost primar pe care l-a avut Bucureștiul vreodată. Este evaluarea consultantului politic, Miron Mitrea, care crede ca imaginea dominanta a lui Nicușor Dan este o lupta cu țânțarii. “În afara de lupta cu țânțarii pe care o prezintă în fiecare zi, nu a făcut nimic!”, a arătat Miron Mitrea în cadrul emisiunii Culisele Puterii. “Nu are nicio tentativa de a fi gospodar, de a se ocupa de cev” și Miron Mitrea l-a sfătuit pe actualul primar general al Capitalei măcar sa vopsească oaraoetii de pe Podul Grand, care a fost reabilitat de alții înaintea lui.
Analistul politic constată “o atmosfera destul de proastă” la nivelul Capitalei și o nemulțumire în legătură cu activitatea partidelor așa-zis de dreapta: PNL și USRPLUS. “Clotilde Armand este în scandal cu toată lumea. Citim în toată presa că a schimbat o firmă cu alta firmă, plătește mai mult și sectorul e plin de gunoaie. La sectorul 2, în Consiliu a avut loc o bătaie în care s-a implicat primarul”, a explicat consultantul politic și a arătat că această situație l-a ajutat pe Florin Cîțu căruia “i-a venit ușor” să arate cu degetul spre Ludovic Orban.
Consultantul politic anticipează că o posibilă victorie a lui Florin Cîțu la Congres va aduce “jale” în București pentru că se va pierde și bruma de echilibru la vot care există acum. Mitrea a apreciat că era mai bine dacă Rareș Bogdan candida la București și a dezvăluit că i-a atras atenția președintelui liberal, Ludovic Orban, la momentul respectiv.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentCULISELE PUTERII | Miron Mitrea a desemnat „repetentul și premiantul săptămânii” – Care sunt cele 2 nominalizări
Articolul următorCulisele Puterii: România s-a jucat la Roșia Montană și trebuie mers până la vinovățiile personale!