Moartea violentă a fiicei lui Alexander Dughin folosește adversarilor păcii în Ucraina. “Atentatul s-a produs,  el va fi folosit de toate părțile. Sunt foarte multe forțe potențial beneficiare. Adversarii păcii sunt primii”, a arătat consultantul politic Miron Mitrea în cadrul emisiunii Culisele Puterii.  Acțiunea teroristă sau atentatul mafiotl va duce la radicalizare și acțiuni militare violente,  după o certă speranță că la reuniunea G20,  din noiembrie,  de la Bali,  era posibilă măcar o înghețare a conflictului,  dacă nu încetarea lui. Rușii  se inrăiesc, iar ucrainenii sunt suspectați că au ucis o fată tânără și Guvernul de la Kiev este
 singurul care nu are nimic de câștigat, dimpotrivă,  suferă o hemoragie de credibilitate.
Miron Mitrea a explicat că în mod eficient pentru el,  Vladimir Putin nu iese să acuze public pentru a nu politiza și a lăsa opinia publică din Rusia și internațională să  clocotească, să  se indigneze,  să  se isterizeze.  “Dacă era Dughin în mașină emoția ar fi fost mult mai mică. Mintea care a gândit acest atentat a gândit foarte parșiv. Echipa care l-a făcut poate fi din Rusia,  din Ucraina,  din SUA, din Germania,  din Italia,  din România, din Bangladesh, de oriunde poate fi”,, a explicat invitatul permanent al emisiunii de la Realitatea Plus.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentMiron Mitrea analizează ce impact va avea uciderea fiicei lui Dughin la Moscova în războiul din Ucraina: “Incidentul va fi folosit de toate părțile”
Articolul următorMiron Mitrea: PSD greșește când da explicații pentru Virgil Popescu!