Este o greșeală greu de explicat deplasarea președintelui, Klaus Iohannis, la Guvern pentru a ajuta un Florin Cîțu disperat, nesigur pe el și pe susținerea colegilor. In ciuda a ceea ce se spune, ceea ce vedem la liberali este nesiguranța lui Florin Cîțu, crede consultantul politic, Miron Mitrea. Premierul folosește orice oportunitate pentru a câștiga în lupta pentru putere în PNL, inclusiv mijloace ilegale. Își folosește funcția de premier, mai ales alocările de fonduri de la bugetul central. În cadrul emisiunii Culisele Puterii, Miron Mitrea a amintit ca Liviu Dragnea a fost condamnat pentru mult mai puțin de atât: doar i-a îndemnat pe oameni să vină la vot la referendum și a fost acuzat de abuz în funcție.
Consultantul politic nu exclude ca abuzurile în funcție să ajungă în atenția organelor de anchetă.
“Mi se pare că președintele românilor a exagerat mult în implicarea politică în favoarea PNL A folosit și expresii cu care ar fi trebuit să fie grijuliu: ciuma roșie, o expresie folosită de naziști. Sunt dezamăgit că președintele s-a băgat într-o ciorbă urât mirositoare, care nu are nimic de-a face cu o campanie civilizată, care nu are nimic de-a face cu România”,a explicat Miron Mitrea la Realitatea Plus.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentPNL își vede de alegeri și privește arogant la inundati
Articolul următorMiron Mitrea: „Cîțu își folosește funcția ca să dea bani primarilor liberali în schimbul voturilor. Este ilegal!”