Dezradacinarea populatiilor, pierderea reperelor culturale și libertatea dusa la absurd sunt parte din cauzele vitezei de propagare a protestelor și violentelor sociale, crede consultantul politic Miron Mitrea..Acesta a explicat ca punerea în discuție chiar a identității biologice a indivizilor, transforma oamenii în masa de manevra. Oamenii nu mai au convingeri, nu mai au repere și pot fi ușor folosiți și manevrați. “Este anormal sa fii normal” a arătat Miron Mitrea în cadrul emisiunii Culisele Puterii, de la Realitatea Plus, și a adus în discuție politicile de promovare a relațiilor homosexuale și a căsătoriilor între persoane de același sex. Miron Mitrea a atenționat ca România trebuie sa și definească poziția mai bine, asa cum au făcut și alte tari est europene. Consultantul politic s a pronunțat clar pentru toleranta, dar nu pentru promovare, și a ținut sa precizeze ca nu este de acord cu creșterea copiilor în familii cu părinți de același sex.

“Acum 50 de ani, comuniștii te împușcau dacă erai homosexual. Acum 30 de ani, te băgau la beci. În urma cu 20 de ani, erai amendat pentru homosexualitate. Acum pleci din România ca să nu fii obligat”, a fost un banc destul de amar cu care consultantul politic a încercat sa mai destindă atmosfera.

Convingeri tradiționalist are Miron Mitrea și în ceea ce privește “reforma politiei”, subiect care a încins întreaga lume și a ținut sa atentioneze:”aveți grija ca, în momentul în care ne castram politia, nu putem sa punem noi cravasa celor care întra peste noi în casa!”

Articolul precedentSondaj CURS: PNL și PSD sunt bară la bară în Bucureşti. Cine câştigă?
Articolul următorSCANDAL ÎN PNL. Război între ministrul Nelu Tătaru și ministrul Monica Anisie!