Numai domnul Cîțu scârțâie deocamdată, Coaliția nu! Este evaluarea consultantului politic, Miron Mitrea, convins că Guvernul Ciucă este rezultatul unei coaliții între PSD și Nicolae Ciucă. “PSD a întrat la comandă și va rămâne la comandă”, a arătat Miron Mitrea în cadrul emisiunii Culisele Puterii, de la Realitatea Plus, și a remarcat atitudinea timorată, culpabilă, a miniștrilor PNL, dar și a presedintelui Klaus Iohannis. Este atitudinea copilului care a făcut prostii și se ascunde, în speranța că se uită ce a făcut dacă nu este observat o vreme. “Ce auzim acum sunt scântecele  celor nefericiți, dacă va fi război va fi în martie-aprilie, nu acum!” Miron Mitrea atrage atenția că tensiunile din Coaliție sunt văzute și popularizare de președintele PNL, Florin Cîțu, ajuns într-o funcție departe de Guvern și pe care ar putea să o piardă curând.
Situația PNL nu este deloc bună,  iar consultantul politic apreciază că “singura șansă a PNL este să rămână agățat de PSD” , altfel riscă să dispară asemeni PNTCD. În schimb, modelul german, al unei alianțe de 18 ani între populari și social democrați este o soluție viabilă pentru România și pentru salvarea PNL, consideră Miron Mitrea.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentMiron Mitrea: Cel care amenință cu ruperea coaliției e Florin Cîțu, care nu mai are treabă cu guvernarea. Este nervos că nu a intrat în cărți
Articolul următorMiron Mitrea: Din PNL se aud scâncete și se anunță răfuieli ca între copiii de clasa întâi