România trebuie să se reindustrializeze. Putem produce mai bine de jumătate din produsele pe care le importăm. Este direcția de dezvoltare recomandată de Miron Mitrea potrivit căruia noul președinte al PNL, Nicolae Ciucă, avea obligația de a le spune românilor încotro ii duce. Încă “de ieri”, Guvernul Ciucă trebuia să traseze prioritățile. Reindustrializare, energie verde, agricultură și industrie alimentară sunt obiectivele strategice propuse de invitatul permanent al emisiunii Culisele Puterii de la Realitatea Plus. “Se va putea din ce în ce mai puțin să se crească salariile, pensiile, veniturile românilor, dacă noi nu dezvoltăm industria României”, a avertizat Miron Mitrea în preziua lansării programului “Sprijin pentru Români”, propus de PSD și în așteptarea adoptării de către Guvern. Este un program în valoare de 17 miliarde de lei, în care cele mai multe programe de adresează antreprenorilor, dar pe motiv că nu sunt încă adoptate de Guvern, Marcel Ciolacu a refuzat să prezinte măsurile concrete adresate antreprenorilor.
Consultantul politic a avertizat că măsurile sociale, în absența creșterii veniturilor la bugetul de stat, cresc inflația și duc la noi creșteri de preturi, ceea ce duce la înrăutățirea nivelului de trai al populației.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentMiron Mitrea: „PNL nu mai produce lideri, așa că, au trecut la import. Ciucă este președinte!”
Articolul următorMiron Mitrea: „Până acum a fost liniște în coaliție. Ciucă era partenerul PSD. Acum, că e președintele PNL, devine adversarul lui Ciolacu”