Va fi Mircea Geoană unul dintre viitorii candidați la prezidentialele din 2024? Mai e mult până atunci, dar acțiunile serioase se pregătesc din timp. Ultimele poze de pe pagi a de socializare a fostului președinte PSD arata că Mircea Geoană a devenit mai preocupat de imaginea sa publică. În calitate  de secretar adjunct al NATO,  fotografiile cu cei mai puternici oameni din lume sunt ceva la îndemână. Dar preocuparea de a le arata celorlalți este un semnal important.
Mircea Geoană a afișat după summit-ul NATO de la Bruxelles o fotografie împreună cu președintele SUA, Joe Biden, într-o postura foarte prietenească și personală. Textul care însoțește ilustrația are la rândul său conotații personale și emoționale. “O plăcere să îl reîntâlnesc pe Președintele Joe Biden la Summit-ul NATO de la Bruxelles. 

Mesajul său de unitate, coeziune și solidaritate transatlantică a reprezentat un ingredient esențial al deschiderii unui nou capitol în istoria celei mai de succes Alianțe din istoria umanității”, a scris pe Facebook secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentAdrian Câciu: Florin Cîțu este broker de credite pe împrumuturile României
Articolul următorAdrian Nastase:Soluția Cîțu este… trantirea Guvernului Cîțu