Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a cerut managementului companiei TAROM să ia urgent măsuri pentru a elimina haosul de pe Aeroportul Otopeni. Grindeanu le-a atras atenția celor din conducere că accentul trebuie pus pe asigurarea personalului navigant, nu pe menținerea unor angajați “care nu au o contribuție la buna funcționare a TAROM!”

Într-o postare pe Facebook, ministrul Transporturilor a anunțat că a solicitat managementului companiei TAROM să ia urgent măsuri pentru situația actuală.
 
“Echipa managerială, selecționată în baza prevederilor Ordonanței privind managementul corporativ, are toate pârghiile legale să ia decizii administrative necesare pentru evitarea unor astfel de blocaje și pentru a preveni repetarea lor!
 
De aceea, echipa managerială trebuie să vină urgent cu un plan eficient de restructurare, prin care să asigure capacitatea operativă a companiei TAROM.
 
Accentul trebuie pus pe asigurarea personalului navigant și nu pe menținerea în schemă a unor persoane care nu au o contribuție la buna funcționare a TAROM! Aștept o comunicare publică aplicată și detaliată a Directorului General al TAROM prin care să anunțe soluțiile identificate!” a scris Sorin Grindeanu.
 
 
 

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentSimona Bucura Oprescu, anunț crucial pentru seniorii României: Toate pensiile vor fi RECALCULATE din oficiu
Articolul următorKLAUS IOHANNIS ȘI VOLODIMIR ZELENSKI AU SEMNAT ACORDUL BILATERAL DE SECURITATE