Sorin Grindeanu, vicepremier si ministrul Transporturilor, s-a aflat, sambata, într-o vizită de lucru la Brăila și Galați, în cadrul căreia a vizitat și șantierul podului de la Brăila. Grindeanu a fost însoțit de europarlamentarul Mihai Tudose, primarii municipiilor Brăla și Galați, președinții CJ-urilor din Galați și Brăila, precum și de parlamentari social democrați din cele două județe.  

Mihai Tudose a vorbit despre rolul pe care Sorin Grindeanu l-a avut, atunci când a fost prim-ministru, în implementarea celui mai mare proiect de infrastructură din România post-decembristă, prin propunerea de includere în cadrul proiectului ITI Delta Dunării.

„În 2017, când domnul Grindeanu a fost în vizită la Brăila, în calitate de prim-ministru, am adus în discuție finanțarea podului. Domnul Grindeanu a avut ideea de a trece podul pe programul ITI Delta Dunării. De atunci, în mai puțin de o lună lucrurile s-au finalizat și podul a devenit parte integrantă a finananțării pentru Deltă, Ca sa ajungi în Deltă, trebuie să ai pod. Așa că, dintre toți cei care au fost pe aici în ultimii ani și s-au pozat cu podul, dacă cineva este îndreptațit să vină este domnul Grindeanu. El a deschis calea pentru ca azi să fim la piciorul podului”, a precizat Tudose, care a fost ministrul Economiei in Guvernul Grindeanu.

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentMarcel Ciolacu: întrarea la guvernare a PSD este un act de patriotism
Articolul următorVideo/ Grindeanu: Zona Galaţi-Brăila are nevoie să facă un salt din punct de vedere al dezvoltării