Dezastru national și bucuria ca a scăpa de alegeri și mai rămâne la putere. Europarlamentarul PSD, Mihai Tudose, demolează Guvernul Orban în  ceea ce privește lupta cu pandemia. Acuze grave sunt formulate de fostul premier care nu a uitat cele 2000 de ventilatoare promise de Ludovic Orban și echipa sa a fi produse în România. “Ce ați făcut în ultimele 6 luni?”, este întrebarea grava lansata de Mihai Tudose, lovit direct de coronavirus ca urmare a decesului tatălui sau. Fost premier, social democratul a calculat ca pentru producerea a 2000 de ventilatoare erau necesare 50 de milioane de euro, atât cât a cheltuit Executivul cu reclamele “stupide” privind purtarea măștii de protecție și spălatul pe mâini.
“România se sufoca, dar guvernul respira ușurat ca nu se mai pot tine alegerile”, este concluzia “sinistra”, care și are cauza în preocuparea exclusiva pentru  propaganda și calcule electorale, achiziții suspecte și balbe legislative în serie.
“România a ajuns o mașină cu 3 volane, 6 claxoane, 5 toți, fără motor și împinsă la deal cu funia…” este tabloul dezolant surprins de fostul prim-ministru, care crede ca am rămas doar la mila lui Dumnezeu.

Articolul precedentSperiat de examen, Victor nu mai vrea sa plece la școală!
Articolul următorPOLITICA,UN CAMPIONAT DE FOTBAL?