PNL i-a frişca de pe tortul guvernării PSD-iste, aşa s-ar putea intitula acţiunea programată astăzi la Spitalul din Lipova. Vicepreşedintele PSD Mihai Fifor deplânge situaţia precară în care se află liberalii arădeni, punându-se în situaţia de a se lăuda cu ce au făcut alţii. 

“Investiția de 5 milioane de euro, bani alocaţi de Guvernul PSD, a fost finalizată, iar Falcă și gașca lui, Bibarț, Bîlcea și Cionca au decis că-i momentul perfect să-și aroge meritele şi să ia cu japca munca primarului Jichici. I-au invitat la paranghelie pe ministrul Sănătății, Nelu Tătaru și pe șeful DSP Arad, Horia Timiș și au pregătit foarfeca, pentru tăierea panglicii.

O singură problemă e în toată această poveste: politrucii PNL-isti nu au mișcat niciun deget pentru ca acest proiect să devină realitate. Ca sa nu mai vorbim de faptul că, până azi, niciunul din cetăţenii menţionati mai sus nu a pus vreodată piciorul la această investiţie. Măcar pentru poză, daca nu ca să dea o mână de ajutor.

Meritul îi aparține, în totalitate, primarului PSD al orașului, Mircea Jichici. Mircea este cel care a bătut de nenumărate ori drumul de la Lipova la Bucuresti, pentru a-i convinge pe cei din Compania Naționala de Investiții să dea liber la fonduri. Și i-a convins. Lucrările au fost demarate în 2017, iar Mircea a fost zi si noapte pe santierul lui de suflet. Astfel încât, astăzi, cei 60 de mii de locuitori de pe Valea Mureșului au un spital nou-nout, cu dotări ultra-moderne. Unitatea sanitară are 85 de paturi.

Dar, ce folos? Când politrucii PNL-isti ai Aradului au decis ca spitalul nou-nouț să primească doar bolnavi de Covid. Așa că, locuitorii de pe Valea Mureșului vor bate în continuare zeci de kilometri, până la Arad, dacă au o altă problemă medicală.

Bravo, Mircea! Felicitari pentru acest efort uriaş…Si nu te necaji. Poate să sune Falcă de o mie de ori pe zi ca să te ameninţe, aşa cum a făcut azi…asta nu face decât să ne demonstreze încă o dată cât de josnic poate fi acest personaj sinistru al politicii arădene”, a scris Mihai Fifor pe Facebook.

Articolul precedentLiderul deputaţilor PSD vrea o Sărbătoare Naţională a Banatului
Articolul următorPaul Stănescu: E un jihad impotriva primarilor PSD, mai ales in mediul rural