A început prima etapă de execuție a celei mai noi și moderne maternități din Capitală, găzduită de Spitalul Clinic de Urgență „Sfântul Ioan”. 

Pentru acest proiect, Sectorul 4 a folosit fonduri europene. 

Maternitatea va deservi în special familiile tinere care au ales să-și întemeieze un cămin în zona de sud a orașului. 

Noul corp al spitalului va cuprinde un bloc operator, cu patru săli de operație, un bloc de nașteri, ambulatoriu, laborator de analize, dar și farmacie.

Maternitatea va funcționa în două corpuri, va avea o suprafață construită de aproximativ 13.000 de metri pătrați și va îndeplini toate cerințele de siguranță.

Noua maternitate va avea și o componentă educațională pentru desfășurarea activităților de învățământ medico-farmaceutic, dar și spații medicale dedicate nou-născuților, care să le asigure acestora și tinerelor mame cele mai înalte standarde de confort și de siguranță. 

Promovare electorală – Partidul Social Democrat – Organizația Mun. București CMF 21240002

 
 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentOmul din umbră care știe toate secretele lui Florian Coldea, dezvăluiri explozive, la Culisele Statului Paralel – ora 21:00
Articolul următorGabriela Firea: Construim un nou drum care leagă Sectorul 5 de restul Capitalei și modernizăm ieșirile din sudul orașului!